Funny Jokes Quizzes with Answers for Test

If you are finding jokes on quiz and answer, stop here and read a selection of quiz program and answering for brain testing. You can ask any thing to another persons in funny mood or joke style.

1. Brain Teasers

1. There is one word in the English language that is always pronounced incorrectly. What is it?

2. A man gave one son 10 cents and another son was given 15 cents. What time is it?

3. A boat has a ladder that has six rungs, each rung is one foot apart. The bottom rung is one foot from the water. The tide rises at 12 inches every 15 minutes. High tide peaks in one hour. When the tide is at it’s highest, how many rungs are under water?

4. There is a house with four walls. Each wall faces south. There is a window in each wall. A bear walks by one of the windows. What color is the bear?

5. Is half of two plus two equal to two or three?

6. There is a room. The shutters are blowing in. There is broken glass on the floor. There is water on the floor. You find Sloppy dead on the floor. Who is Sloppy? How did Sloppy die?

7. How much dirt would be in a hole 6 feet deep and 6 feet wide that has been dug with a square edged shovel?

8. If I were in Hawaii and dropped a bowling ball in a bucket of water which is 45 degrees F, and dropped another ball of the same weight, mass,and size in a bucket at 30 degrees F, both of them at the same time, which ball would hit the bottom of the bucket first?

Same question, but the location is in Canada?

9. What is the significance of the following: The year is 1978, thirty-four minutes past noon on May 6th.

10. What can go up a chimney down, but can’t go down a chimney up? (hint… chim chimminy)

11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, how many haystacks would he have if he combined them all in the center field?

12. What is it that goes up and goes down but does not move?


1. The word “incorrectly.” {Almost cracked your brain, didn’t you?}

2. 1:45. The man gave away a total of 25 cents. He divided it between two people. Therefore, he gave a quarter to two.

3. None, the boat rises with the tide. Duh.

4. White. If all the walls face south, the house is at the North pole, and the bear, therefore, is a polar bear.

5. Three. Well, it seems that it could almost be either, but if you follow the mathematical orders of operation, division is performed before addition. So… half of two is one. Then add two, and the answer is three.

6. Sloppy is a (gold)fish. The wind blew the shutters in, which knocked his goldfish-bowl off the table, and it broke, killing him. {Poor Sloppy.}

7. None. No matter how big a hole is, it’s still a hole: the absence of dirt. (And those of you who said 36 cubic feet are wrong for another reason, too. You would have needed the length measurement too. So you don’t even know how much air is in the hole.)

8. Both questions, same answer: the ball in the bucket of 45 degree F water hits the bottom of the bucket last. Did you think that the water in the 30 degree F bucket is frozen? Think again. The question said nothing about that bucket having anything in it. Therefore, there is no water (or ice) to slow the ball down…

9. The time and month/date/year American style calendar are 12:34, 5/6/78.

10. An umbrella.

11. One. If he combines all of his haystacks, they all become one big stack.

12. The temperature.

2. True or False?

1. Apples, not caffeine, are more efficient at waking you up in the morning.

2. Alfred Hitchcock did not have a bellybutton.

3. A pack-a-day smoker will lose approximately 2 teeth every 10 yrs.

4. People do not get sick from cold weather; it’s from being indoors a lot more.

5. When you sneeze, all bodily functions stop, even your heart!

6. Only 7 per cent of the population are lefties.

7. 40 people are sent to the hospital for dog bites every minute.

8. Babies are born without knee caps. They don’t appear until they are 2-6 years old.

9. The average person over fifty will have spent 5 years waiting in lines.

10. The toothbrush was invented in 1498.

11. The average housefly lives for one month.

12. 40,000 Americans are injured by toilets each year.

13. A coat hanger is 44 inches long when straightened.

14. The average computer user blinks 7 times a minute.

15. Your feet are bigger in the afternoon than the rest of the day.

16. Most of us have eaten a spider in our sleep.

17. The REAL reason an ostrich sticks its head in the sand is to search for water.

18. The only 2 animals that can see behind themselves without turning their heads are the Rabbit and the Parrot.

19. John Travolta turned down the starring roles in “An Officer and a Gentleman” and “Tootsie”.

20. Michael Jackson owns the rights to the South Carolina State anthem.

21. In most television commercials advertising milk, a mixture of white paint and a little thinner is used instead of real milk.

22. Prince Charles and Prince William NEVER travel on the same airplane, just in case there is a crash.

23. The first Harley Davidson motorcycle built in 1903 used a tomato can for a carburetor.

24. Most hospitals make money by selling the umbilical cords cut from women who give birth. They are reused in vein transplant surgery.

25. Humphrey Bogart was related to Princess Diana. They were 7th cousins.

26. If coloring weren’t added to Coca-Cola, it would be Green.


Don’t you just love number 16?

3. Brain Exercise

Exercise of the brain is as important as exercise of the muscles. As we grow older, it’s important that we keep mentally alert. The saying: “If you don’t use it, you will lose it” also applies to the brain.

Below is a very private way to gage your loss or non-loss of intelligence. So take the following test presented here and determine if you are losing it or are still a MENSA candidate. OK, relax, clear your
mind and . . . begin.

1. What do you put in a toaster?

The answer is bread. If you said “toast”, then give up now and go do something else. Try not to hurt yourself. If you said, “bread”, go to question 2.

2. Say “silk” five times. Now spell “silk”. What do cows drink?

Answer: Cows drink water. If you said “milk”, please do not attempt the next question. Your brain is obviously overstressed and may even overheat. It may be that you need to content yourself with
reading something more appropriate such as “Children’s World”. If you said, “water” then proceed to question three.

3. If a red house is made from red bricks and a blue house is made from blue bricks and a pink house is made from pink bricks and a black house is made from black bricks, what is a greenhouse made from?

Answer: Greenhouses are made from glass. If you said “green bricks”, what the heck are you still doing here reading these questions? If you said “glass”, then go on to
question four.

4. Twenty years ago, a plane is flying at 20,000 feet over Germany. If you will recall, Germany at the time was politically
divided into West Germany and East Germany. Anyway, during the flight, TWO of the engines fail. The pilot, realizing that the last remaining engine is also failing, decides on a crash landing procedure. Unfortunately the engine fails before he has time and the plane crashes smack in the middle of “no man’s land” between East
Germany and West Germany. Where would you bury the survivors – East Germany or West Germany or in “no man’s land”?

Answer: You don’t, of course, bury survivors. If you said ANYTHING else, you are a real dunce and you must NEVER try to rescue anyone from a plane crash. Your efforts would not be appreciated. If
you said, “Don’t bury the survivors” then proceed to the next question.

5. If the hour hand on a clock moves 1/60th of a degree every minute then how many degrees will the hour hand move in one hour?
Answer: One degree. If you said “360 degrees” or anything other than “one degree”, you are to be congratulated on getting this far, but you are obviously out of your league. Turn your pencil in and
exit the room. Everyone else proceed to the final question.

6. Without using a calculator – You are driving a bus from London to Milford Haven in Wales. In London, 17 people get on the bus. In Reading, six people get off the bus and nine people get on. In Swindon, two people get off and four get on. In Cardiff, 11 people get off and 16 people get on. In Swansea, three people get off and five people get on. In Carmathen, six people get off and three get on. You then arrive at Milford Haven. What was the name of the bus driver?

Answer: Oh, for heaven sake! It was YOU, Read the first line.

4. Are You a Professional?

The following short quiz consists of 4 questions and will tell you whether you are qualified to be a “professional.”

Scroll down for each answer. The questions are NOT that difficult.

1. How do you put a giraffe into a refrigerator?

The correct answer is: Open the refrigerator put in the giraffe and close the door. This question tests whether you tend to do simple things in an overly complicated way.

2. How do you put an elephant into a refrigerator?

Open the refrigerator put in the elephant and close the refrigerator. Wrong Answer!

Correct Answer: Open the refrigerator, take out the giraffe, put in the elephant and close the door. This tests your ability to think through the repercussions of your previous actions.

3. The Lion King is hosting an animal conference. All the animals attend except one. Which animal does not attend?

Correct Answer: The Elephant. The elephant is in the refrigerator. This tests your memory.

OK, even if you did not answer the first three questions correctly, you still have one more chance to show your true abilities.

4. There is a river you must cross. But it is inhabited by crocodiles. How do
you manage it?

Correct Answer: You swim across. All the crocodiles are attending the Animal Meeting. This tests whether you learn quickly from your mistakes.

According to Anderson Consulting Worldwide, around 90% of the professionals they tested got all questions wrong. But many preschoolers got several correct answers. Anderson Consulting says this conclusively disproves the theory that most professionals have the brains of a four year old.

You may also like...

%d bloggers like this: